Valk huren Friesland2018-01-04T00:22:50+01:00

Valk huren Friesland: zeilen op de meren rondom Eernewoude. De Valk is een ruime zeilboot voor 5 personen en heeft een rolfok en buitenboordmotor. De huurder moet zelfstandig en verantwoord kunnen zeilen (vergelijk CWO 2 niveau).

Valk huren Friesland

Bij De Twirre kunt u voordelig een valk huren inclusief benzine. Wanneer u een maand van te voren boekt, ontvangt u 10% vroegboekkorting. Kortom een leuk idee voor een actief uitje in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Meer informatie Valk huren Friesland

Valk huren Friesland: personeelsuitje

Een actief bedrijfsuitje in Friesland. Met meerdere valken vaar je met je collega’s door het Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. De ervaren zeilers krijgen een kaart mee, met minder of geen ervaren zeilers gaat een schipper mee. Eernewoude ligt slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten. Direct prijsopgaaf.

Meer informatie bedrijfsuitje-zeilen

Valk huren Friesland: scholen

Heerlijk uitwaaien op de Friese meren, geniet van een duurzaam schooluitje in Friesland: zelf de zeilen hijsen, actief de schoten bedienen en het roer bedienen. Een zeiltocht door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld/Eernewoude, vlakbij Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Direct prijsopgaaf.

Meer informatie schoolreisje: zeilen en outdoor