Contact 2019-02-25T13:41:25+01:00

Wie zijn wij?

Judith en René Janssen runnen met veel plezier het veelzijdige bedrijf De Twirre. Samen met een enthousiaste club instructeurs begeleiden zij de groepsuitjes in De Alde Feanen met activiteiten van zeilen tot survival. De Twirre heeft zich in 1997 gevestigd in Eernewoude.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hanteren vaste prijzen.  Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en binnen 2 minuten een offerte krijgen. Zo zie je meteen of het past binnen je budget.

De Twirre heeft al 20 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We doen bijna alle activiteiten in eigen beheer.

Bijvoorbeeld een prachtig gedekte tafel, midden in de natuur, voor een heerlijke lunch.

Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 24 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan voor de activiteit geldt.

Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat dit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar het zal je maar net treffen. Daarom hebben we een geruststellend verzekeringspakket: goede regenkleding van het merk: Helly Hanson, voor het geval er af en toe een bui is voorspelt. Daarnaast de mogelijkheid voor een alternatief programma onder dak. Het verzekeringspakket dient tijdig te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding en het alternatief programma zeker te stellen.

We zijn een CWO-gecertificeerde zeilschool en dat betekent dat de groep enthousiaste instructeurs allemaal CWO gekwalificeerd zijn. Ook voor degenen die een dagje willen zeilen bieden wij mogelijkheden.

Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg wordt besteed aan het eten. Onze 3 gangen barbecue wordt het meest geboekt, en krijgt een zeer goede waardering. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan staat er een broodplakje klaar met verschillende dippings en een heerlijk salami rolletje met roomkaas en komkommer. Daarna is het tijd voor een heerlijke barbecue. De maaltijd wordt afgesloten met een dessert: een wekpotje met Griekse Yoghurt, rode peer en gekarameliseerde walnoten met honing. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2,5 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.

In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de horeca verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.