Over ons2022-12-21T20:59:42+01:00

Wie zijn wij?

Wij zijn Judith en René Janssen, we runnen sinds 1997 met heel veel plezier De Twirre. Wij zijn een gastvrij en hartelijk bedrijf. We denken mee, zijn goed in organiseren en willen scholen graag een unieke beleving bezorgen. Samen met een enthousiaste club instructeurs begeleiden we al ruim 20 jaar schoolreizen. Onze specialisatie: originele groepsuitjes in een prachtige omgeving voor een mooie prijs. Kenmerkend daarbij is: een ontspannen sfeer, veel verschillende activiteiten en aandacht voor veiligheid.

Veiligheid

We hebben veel ervaring en doen alle activiteiten in eigen beheer. We zijn alert op eventuele veiligheidsrisico’s, zo gebruiken we bij wateractiviteiten zwemvesten.

Korting voor scholen
We kunnen scholen een flinke korting bieden omdat:

  1. Scholen beginnen in de ochtend met activiteiten, dat is voor ons een rustige tijd.
  2. Scholen bestaan vaak uit grote groepen wij organiseren schoolreisjes voor groepen vanaf 20 personen.
  3. Onze schoolreispakketten bestaan uit meerdere activiteiten.

In verband met de planning en de beschikbaarheid van materialen, wordt de volgorde van de activiteiten op de dag zelf bepaald.

Nationaal Park de Alde Feanen
Alle activiteiten zijn in Nationaal Park De Alde Feanen, een prachtig natuurgebied en heel gevarieerd.  Een aantal voorbeelden van activiteiten zijn: zeilen over de Friese meren, kanovaren door de petgaten en kleine slootjes, survivallen in het Pettebosk en steppen over schelpenpaadjes en rustige landweggetjes. Bekijk de video van Nationaal Park De Alde Feanen.

 

.