Activiteiten Basisschool2022-03-13T20:48:49+01:00

Schoolreis Basisschool in Friesland

De Twirre organiseert schoolreisjes voor basisscholen in Friesland. We bieden al activiteiten aan voor kinderen van de basisschool vanaf groep 5. Alle schoolreisjes vinden plaats in de buitenlucht: in de prachtige omgeving van Nationaal Park De Alde Feanen. Naast de avontuurlijke schoolreis-activiteiten zoals de survivalbaan of vlottenbouwen zijn er ook mogelijkheden voor educatieve schoolreisjes voor basisscholen.

Hieronder vind je de activiteiten die vaak door basisscholen worden geboekt. Maar je kunt ook kiezen voor voor een overzicht van alle activiteiten.

Activiteiten voor schoolreisje basisschool

Als je een schoolreisje voor de basisschool organiseert, kun je zelf aangeven welke activiteiten je graag zou willen doen. De meeste basisscholen kiezen voor 3 a 4 activiteiten.

Er zijn 10 activiteiten geschikt voor schoolreisjes voor basisscholen:

  1. Teamspelen
  2. De educatieve rugzakroute
  3. Kanovaren
  4. Vlottenbouwen
  5. Steppen naar de boerderij
  6. Rondvaart door Nationaal Park
  7. Sloepvaren
  8. Survivalbaan icm rugzakroute
  9. Survivalbaan icm kanovaren
  10. Zeilen

Stel zelf je schoolreis samen

Vertel ons welke activiteiten je graag zou willen doen tijdens je basisschool schoolreis. Geef ook aan hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het aanvraagformulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraag-formulier in