Activiteiten Middelbare school2022-03-01T21:58:06+01:00

Activiteiten Schooluitje Middelbare school

Schooluitje Middelbare School in Friesland

Voor middelbare scholen en het voortgezet onderwijs zijn er dit jaar subsidiemogelijkheden. Bel ons voor meer informatie of kijk op subsidie voor middelbare scholen

De Twirre organiseert schooluitjes en schoolreizen voor middelbare scholen in Friesland en scholen voor het voortgezet onderwijs. Alle schooluitjes vinden plaats in de buitenlucht: in de prachtige omgeving van Nationaal Park De Alde Feanen.

Naast de avontuurlijke schoolreis-activiteiten zoals de survivalbaan of handboogschieten is er 1 indoor activiteit, namelijk de skûtsje-escaperoom. Deze activiteit sluit goed aan bij de belevingswereld van scholieren en heeft een prachtig Fries thema.

Bekijk de activiteiten voor schooluitje middelbare school

Activiteiten Schooluitje Middelbare school

Activiteiten voor schooluitje middelbare school

Als je een schooluitje of een schoolreis voor de middelbare school organiseert, kun je bij ons makkelijk aangeven welke activiteiten je graag zou willen doen: alle combinaties van activiteiten zijn mogelijk. De meeste middelbare scholen kiezen voor 3 a 4 activiteiten.

Van alle activiteiten die wij aanbieden zijn er 7 activiteiten erg geschikt voor schooluitjes voor middelbare scholen of scholen voor het voortgezet onderwijs.

  1. Kanovaren
  2. Rondvaart
  3. Sloepvaren
  4. Survivalbaan en kanovaren
  5. Handboogschieten
  6. Escaperoom
  7. Zeilen

De omgeving:

De schooluitjes voor middelbare scholen worden georganiseerd op een prachtige locatie in Nationaal Park De Alde Feanen. Prachtige beschutte slootjes die ideaal zijn om te suppen of te kanovaren. Midden in de Alde Feanen hebben wij een spannende survivalbaan boven het water, waarbij er op de natuurlijke oevers nog volop riet groeit.

Tussen de verschillende activiteiten door is er een pauze op een grote speelweide met een overzichtelijk strand. Op deze locatie kunnen wij ook zorgen voor een patatje of een school barbecue.

Stel zelf je schoolreis samen

Vertel ons welke activiteiten je graag zou willen doen tijdens je schooluitje voor de middelbare school. Geef ook aan hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het aanvraagformulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraag-formulier in