Tjalk verhuur Friesland2018-01-04T00:30:59+01:00

Ga een weekend weg met de zeiltjalk “de Eke Maria” uit Friesland. Aan boord zijn 24 slaapplaatsen. Overdag gaan we heerlijk zeilen over de Friese meren onder begeleiding van de schipper en zijn maat. In de avond leggen we aan bij een afgelegen eilandje of in de haven van Sneek of Langweer.

Tjalk verhuur Friesland: voor vrienden en studenten

Een weekend zeilen in Friesland op de tjalk ‘de Eke Maria’; een ideaal uitje voor ondernemende vriendengroepen of studenten. Vrijdagavond komen jullie aan boord en varen we naar een eilandje. Genieten van een biertje en stoere verhalen. De volgende dag zeilen we via Akkrum naar het Sneekermeer. Aan het eind van de middag leggen we de tjalk aan in de haven van Sneek of Langweer. Hier kunnen jullie lekker uit eten of op stap. Een heerlijk weekend weg op een tjalk, rondtrekken door Friesland.

Meer info en boeken Tjalk ‘Eke Maria’

De inrichting van de Tjalk

Aan boord van de tjalk zijn 24 slaapplaatsen. Er is een groot ruim waar je gezamenlijk kunt eten of een spel doen. De keuken is ruim opgezet met voldoende koelruimte en opslag voor proviand. Er zijn 2 douches en goed verzorgde toilet voorzieningen. In de tjalk is overal stahoogte.

Meer info en boeken Tjalk ‘Eke Maria’

Tjalk verhuur Friesland: voor een dag of middag

Natuurlijk kun je de tjalk ook huren voor een middagtocht op de Friese meren. De tjalk is erg geschikt om met grote groepen (maximaal 33 personen) te varen. Het gebied Nationaal Park De Alde Feanen leent zich goed voor een afwisselende zeiltocht over de mooie meertjes en smalle slootjes. Zelf de zeilen hijsen en samen met de schipper achter het roer staan. Op een stoere authentieke tjalk zeilen door Friesland.

Meer info en boeken Tjalk ‘Eke Maria’