Slapen in een zeilschip 2018-03-19T16:59:58+01:00

Project Description

Zeilen & Slapen

Rondtrekken door Friesland. Zeilen en andere outdoor activiteiten doen. Onvergetelijk en avontuurlijk.

3 dagen vanaf € 1150,00
maximaal 24 personen

Zeilschip boeken

Zeilzwerven door Friesland 2 tot 5 dagen, 

Met een grote tjalk trekken jullie door Friesland. Overdag zeilen, kanovaren, steppen. Allerlei verschillende activiteiten. Natuurlijk ook even bij een leuk watersport dorpje langs om te shoppen. Je kunt zelf bepalen hoeveel dagen je wilt en welke activiteiten je wilt doen.

Er zijn maximaal 24 slaapplaatsen aan boord van deze tjalk.

Faciliteiten van de tjalk de ‘Eke Maria’:

  • Maximaal 24 personen
  • Groot ruim om even binnen te zitten, bijvoorbeeld om te eten
  • Ruime keuken om te koken
  • Urinoir en toilet
  • 2 Douches

Prijslijst zeilschip inclusief overnachting:

  • 2 daagse schoolreis waarbij je gaat zeilen en slapen op de tjalk. Voor het gebruik van de tjalk inclusief een zeiltocht berekenen we in totaal € 750,00 (maximaal 24 kinderen). Jullie schoolreis kan er als volgt uit zien: jullie schepen in om 10:00 uur. Na het inschepen gaan jullie een activiteit te doen, bijvoorbeeld een steptocht naar de boerderij (€ 6,00 pp). In de middag gaan jullie aan boord van de tjalk en maken een zeiltocht met de schipper en zijn maat. Daarna meren jullie af bij een eiland. Daar kunnen jullie ’s avonds nog een leuk spel doen. De volgende dag varen we jullie terug naar De Twirre (om 10:00 uur moet het schip weer beschikbaar zijn voor andere groepen). Er zijn natuurlijk mogelijkheden om nog een aantal activiteiten te doen zoals vlottenbouwen (€ 6,00 pp) of kanovaren € 4,00). Al met al een unieke 2-daagse schoolreis.
  • 3 daagse schoolreis waarbij je gaat zeilen en slapen op de tjalk. Voor het gebruik van de tjalk inclusief een zeiltocht berekenen we in totaal € 1150,00 (maximaal 24 kinderen). Jullie schoolreis kan er als volgt uit zien: jullie schepen in om 10:00 uur. Na het inschepen gaan jullie een activiteit te doen, bijvoorbeeld een kanotocht (€ 5,00 pp). In de middag gaan jullie aan boord van de tjalk en varen we weg , we leggen de tjalk aan de “Lange Sloot”. De volgende dag doen jullie eerst een activiteit, bijvoorbeeld een steptocht naar de boerderij € 6,00. In de middag maken we een zeiltocht naar Grou. Daar kunnen jullie ook even shoppen of een frietje eten. Die nacht blijven jullie ook liggen in de haven van Grou. De volgende dag varen we jullie terug naar De Twirre (om 10:00 uur moet het schip weer beschikbaar zijn voor andere groepen). Er zijn natuurlijk mogelijkheden om nog een aantal activiteiten te doen zoals vlottenbouwen (€ 6,00 pp) of handboogschieten € 6,00).
  • Het is verstandig om de mogelijkheden te bespreken met Judith. Bel 0511-53973 en dan neemt zij de mogelijkheden voor een ideale schoolreis.

Zeilschip reserveren

Reserveer het zeilschip door via het contact formulier contact met ons op te nemen of bel 0511 – 539732